Slik gjennomfører vi et trygt salgsmøte

  1. Arrangementet skal gjennomføres på en tryggest mulig måte. Derfor må alle være registrert for å delta. Det blir pliktig registrering i døra, med navn og telefonnummer.
  2. Vi har plassert ut håndsprit, vi holder god avstand og håndhilser ikke.
  3. Vi deler dere opp i mindre grupper, der dette er nødvendig. Det er viktig at alle bidrar til å holde god avstand, og være nøye med hygiene, slik at vi kan gjennomføre salgsstarten på en trygg og god måte.
  4. Vi ber om at du avstår fra salgsmøte hvis du er i karantene eller har symptomer.

Vi følger Helsemyndighetens råd og vil til enhver tid vurdere smittesituasjonen i området. Det kan medføre at salgsstart blir avholdt i en annen form enn informert om tidligere.

VELKOMMEN TIL S11

S for smart

Siden vi både bygger og innreder smart, blir prisene også fornuftige, som igjen betyr at investeringen i en S11 leilighet kan bli en god investering. Alle leilighetene får porttelefon med skjerm ved inngangsdøren og egen sportsbod. Vi tilbyr felles bilpool med S9 til gunstige priser. Dette betyr at mange vil kunne droppe egen bil, eller i hvert fall droppe tanken om en bil nr. 2.

S for sentrum

Veien er superkort til kafeer, treningssenter, butikker, kollektivtransport, puber, barer og mer enn 30 spisesteder. Byen har mye å by på: Et blomstrende kulturliv, museer, kulturhus, gågater og en levende handelsstand, bading og padling i Numedalslågen, marka tett på byen og milevis med preparerte skiløyper.

S for servicegrad

PK Hus er Kongsbergs ledende boligutvikler og en
utbygger du kan stole på. Vi bygger med kvalitet for at du
skal bli fornøyd og trives i ti-årene som kommer. Fra du
bestemmer deg for drømmeleiligheten til du flytter inn, vil
vi holde deg løpende orientert om framdrift og utvikling.
Tidlig i prosessen får du mulighet til å gjøre tilvalg.

    Meld din interesse

    Oppgi aktuelle leiligheter du/dere synes er interessante: