19 leiligheter midt i sentrum

S11 ligger vestvendt og solrikt til i Schwabes gate. Vi bygger bare 19 leiligheter. Leilighetene er innflytningsklare september 2022.

Salget er i gang! Meld din interesse her

Se nærmere på leilighetsvelgeren. Her finner du smarte 2- og 3-roms løsninger med solrike, romslige balkonger, heis til alle etasjer og velprøvde fellestilbud. De største leilighetene i de to øverste etasjene får enda bedre romfølelse med ekstra takhøyde utover standard. 

Sjekk også vår lekre Penthouse i 6. etasje. Den blir noe for seg selv!

Gå til Penthouse

S for smart

Siden vi både bygger og innreder smart, blir prisene også fornuftige, som igjen betyr at investeringen i en S11 leilighet kan bli en god investering. Alle leilighetene får porttelefon med skjerm ved inngangsdøren og egen sportsbod. Vi tilbyr felles bilpool med S9 til gunstige priser. Dette betyr at mange vil kunne droppe egen bil, eller i hvert fall droppe tanken om en bil nr. 2.

S for sentrum

Veien er superkort til kafeer, treningssenter, butikker, kollektivtransport, puber, barer og mer enn 30 spisesteder. Byen har mye å by på: Et blomstrende kulturliv, museer, kulturhus, gågater og en levende handelsstand, bading og padling i Numedalslågen, marka tett på byen og milevis med preparerte skiløyper.

S for servicegrad

PK Hus er Kongsbergs ledende boligutvikler og en
utbygger du kan stole på. Vi bygger med kvalitet for at du
skal bli fornøyd og trives i ti-årene som kommer. Fra du
bestemmer deg for drømmeleiligheten til du flytter inn, vil
vi holde deg løpende orientert om framdrift og utvikling.
Tidlig i prosessen får du mulighet til å gjøre tilvalg.

    Meld din interesse

    Oppgi aktuelle leiligheter du/dere synes er interessante: